Absolutrific Zizzified

Blog ini memang best! Kalau nak cari cerita-cerita lawak gila, ini la tempatnye. Tuan blog ni dah sediakan kategori-kategori untuk setiap lawak. Cume klik dan bace jer.

Tuan die dah letak banner do-follow (lihat bulat hijau tu) ertinye, kamu cume perlu komen jer dan secara otomatiknye kene link. Amacam? Careee..?

Site juge galakkan pengunjung-pengunjungnye submit lawak masing-masing. Buat mase ni, belum ade lawak jenaka dalam bahasa melayu..omputeh jer. So, bantu-bantu ler yer. Orang kate sharing is caring kan? kan?                                                      

1 comment:

  1. Hi! please do visit our blog! we sell
    purely handmade products such as pouch,
    earrings, cards, hp strap, cute items!
    쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
    http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nak Join List BW Jebon Tak?

Geng -geng Jebon