Kupu-Kupu Comel

Pemilik blog Kupu-Kupu Comel nih bernama Anissyakirah. Berasal dari Besut, Terengganu. Masih student lagi yo! Kelas Sains yo~! Form 4 ke form 5 tu Cik Anish? Sebenarnye die dah lame dah start blogging nih. Sejak 2009 lagik. Cik Anish kate sesungguhnya, nama-nama dan perkara dalam blog Kupu-Kupu Comel ini, tidak ada kaitan sama sekali dengan yang hidup atau yang telah mati. Kalau ada kaitan pun, sikit sikit je.

Entri pertama blog Kupu-Kupu Comel ni start sejak 25 Mac 2010. Sebelum tu banyak post katenye, tapi dah delete. Takpe huih~! Kira lama gak tu..kira otai la nih.

Entri-entri dalam blog nih kebanyakkan sal kehidupan student, dilema student dan aktiviti-aktiviti student. Korang tak rindu ker kehidupan semase kat sekolah menengah dulu? Sape penah kene rotan mase perhimpunan? Heh!

Jebon tengok kan kekerapan blog Kupu-Kupu Comel ini dikemaskini agak-agak seminggu sekali. Ade time tiap-tiap hari. Ade time gak sebulan x update. Hehe.. Jebon faham.. busy study la tu yer. Wishlist cik Anish nih nak dapatkan 9A dalam SPM nanti. So takleh la main-main dah.

Layout blog Kupu-Kupu Comel nih pulak adalah hasil ciptaan 'illuminatingsky'. Sesape berminat layout camni, bleh la pi google 'illuminatingsky'.


P.S : Jebon suke tengok widget Naruto kat tepi tu :)



4 comments:

  1. wahhhh! jebon jebon! terima kasihhhhhhhhh!
    terkejut eden nampak blog yg sebijik dengan sye punye. haha! :D

    gomawo chingu ^^

    ReplyDelete
  2. Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.

    ReplyDelete
  3. Great post. All readers will definitely like this post. Looking forward for your next post.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nak Join List BW Jebon Tak?

Geng -geng Jebon